LOADING

Type to search

WHITE & GREEN

Design

WHITE & GREEN

Share

Hi Koranggg, mengantuk ke tu ?
Dekat area showroom ni redup and mendung jer, Haishhhh Lagi rasa terbuai-buai mata Admin ni.. Hehehhee, Jom kita hilangkan rasa “sleepy” tu dengan baca apa yang Admin nak share. Hari ni Admin nak share dengan korang salah satu daripada 10 kombinasi warna terbaik untuk sepanjang tahun 2017 ni. NATURAL WHITE & GREEN atau dalam bahasa nya Putih & Hijau! Aicehhhhh, macam laaa korang tak faham kannnn..
Okay, kombinasi kedua-dua warna ni sangatlaaaa mesra alam dan jangan salah faham, tak semestinya ianya hanya sesuai untuk majlis yang bertemakan ala-ala taman sahaja, tetapi kombinasi warna-warna ni juga mampu menjadikan konsep majlis korang menjadi lebih classy dan elegen…

[mkd_blockquote text=”10 kombinasi warna terbaik untuk sepanjang tahun 2017 ni. NATURAL WHITE & GREEN
atau dalam bahasa nya Putih & Hijau! Warna ni sangatlaaaa mesra alam dan jangan salah faham, tak semestinya ianya hanya sesuai untuk majlis yang bertemakan ala-ala taman sahaja.” dash_gradient_style=”mkd-type1-gradient-bottom-to-top-after”]

Tapi untuk sesiapa yang memang dah berimpian untuk buat konsep ala garden tu memang ini kombinasi terbaik untuk korang jadikan pilihan dan mungkin dengan penambahan salah satu lagi palette warna mampu memberi sedikit kelainan pada konsep yang dibuat… Hahhhh…. kan dah terbayang-bayang konsep wedding korang tu! Tak susah sebenarnya nak pilih konsep warna untuk wedding ni, yang penting korang suka, tapi janganlaaa aci pilih saja…kena consider and makesure combination tu releven and kena laaa juga dengan tema atau konsep wedding korang tuuuu.. Harap-harap dapat membantu korang yang masih tercari-cari lagi tema warna untuk majlis tuuuu..
Jom layan gambar yang admin sediakan khas untuk korang menyegarkan mata dan minda ;).

Tags:
Previous Article
Next Article

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *