LOADING

Type to search

COLOR IDEAS

Design Fashion

COLOR IDEAS

Share

Hi dari Admin, Ummm lunch hour panjang arini, kemana korang lunch tu??? Amboi sampai siap bershopping kan! Jangan lupa shopping di kreatif kadkahwin sekali okeh ? Jom, arini Admin nak continue share berkenaan dengan salah satu lagi kombinasi warna terhangat untuk sepanjang tahun 2017 ni..Kalau semalam Admin share dengan korang Natural White & Green, arini Admin nak share kombinasi warna antara Mauve color & Natural Gray.

[mkd_blockquote text=”Alaaaa macam dusty pink tu, tpi Mauve jatuh dalam palette color kumpulan purple.” dash_gradient_style=”mkd-type1-gradient-bottom-to-top-after”]

MAUVE COLOR & NATURAL GREY Mauve color ni actually palette group warna-warna purple lavendar atau dull purple. Alaaaa macam dusty pink tu, tpi Mauve jatuh dalam palette color kumpulan purple… Hehhh! Macam jauhhh jer nak explain kan group color ni! Hahahahha, tapi seriously..the color was so awesome especially when we combine with gray palette..ohhh myyyy sumpah menarikkkk.. It will turn out your wedding theme into classy, tasteful and classic! It will never goes wrong with this combination, untuk korang yang bercitarasa tinggi tu bolehlaa try change the gray color tu dengan silver…Confirm lagi meletopppp! Apa-apa pun, admin nak ingatkan jangan lupa buat listing warna yang korang berminat nak jadikan pilihan untuk wedding korang tu dulu.. Then baru short list kan yang mana satu, bukan apa ini semua sangatlaaa penting tuk memudahkan proses korang yang seterusnya dalam membuat pilihan konsep utk doorgift dan sebagainyaaa….
Aicehhh, hebat Admin bagi advice kannn.. Okay laaaaa, sampai sini dulu tuk arini. Admin doakan dihari Jumaat ni semua urusan korang dipermudahkannnnn, jangan lupa follow IG dan check it out our website di www.kreatifkadkahwin.com masih dalam proses kemaskini lagi, tapi untuk korang yang berminat and lebih suka membuat pilihan design melalui website boleh terus visit web page kami yaaaa !
Thanks guyssss and till we meet againnnnnnn kreatifnessss! With love ND!.

Tags:
Previous Article
Next Article

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *