LOADING

Type to search

PAPER ROSE

Decoration Diy

PAPER ROSE

Share

Admin yakin, ada dikalangan korang yang sangat kreatif dan berbakat untuk hasilkan gubahan paper roses / bunga mawar daripada kertas..
So Admin kongsikan juga pada yang tak tahu, moga2 dapat ilmu baru.. hehe.

[mkd_blockquote text=”Ada beberapa jenis kertas yang sesuai untuk membuat gubahan paper roses ini. Tentunya paling mudah untuk dicari ialah kertas dari majalah, surat khabar dan kertas kraft dan hasilnya sangat menarik ala-ala vintage. Jika mahukan bunga yang berwarna ia menggunakan kertas warna atau crepe paper..Ini material yang biasa dan sesuai untuk paper roses..” dash_gradient_style=”mkd-type1-gradient-bottom-to-top-after”]

Kalau ada yang nak belajar buat pun dah tak susah, korang boleh je google atau you tube untuk tutorial paper roses ni.. Comel je Admin tengok bunga bunga ni.. Nahh, Admin bg link tutorial & you tube link untuk korang yang tetiba ase nak buat paper roses. Selamat Mencuba !!.

Tags:
Previous Article

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *